• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 13 °C

2015 Aliağa’nın yılı olacak

2015 Aliağa’nın yılı olacak
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ilçeye yapılacak yeni yatırımları anlattı.

Ak Parti Aliağa İlçe teşkilatı ilçedeki basın mensuplarına verdiği kahvaltıyla yeni oluşturduğu yönetim kurulunu tanıttı. Düzenlenen kahvaltıya çok sayıda partili katılırken  geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile yeniden İlçe Başkanı seçilen Yaşar Akbulut basın mensuplarının sorularını da yanıtları.

Yönetim Kurulu'nun tanıtılmasıyla başlayan toplantıda İlçe Başkanı Yaşar Akbulut 2015 yılında ilçeye yapılacak çeşitli yatırımlar hakkında bilgiler de verdi. Partiye çeşitli nedenlerle küsen üyelere "geri dönün" çağrısı yapan Akbulut "Bu günekadar her hangi bir sebepten partiden uzaklaşmış partiye yanlış yapmış kim varsa bu kongreyi milat sayıyor, ve bütün küslüklerin üzerine sünger çekiyoruz. Bu partiye emek vermek isteyen dava adamı kim varsa partiye bekliyorum." dedi. Yaşar Akbulut konuşmasında 2015 yılı içinde Aliağa'ya 6 yeni okul ve 1 hastane kazandırılacağını da söyledi.

İlçe Başkanı Yaşar Akbulut konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

KÜSKÜNLÜK OLMASIN

"Bu güne kadar her hangi bir sebepten partiden uzaklaşmış partiye yanlış yapmış kim varsa bu kongreyi milat sayıyor, ve bütün küslüklerin üzerine sünger çekiyoruz ve bu partiye emek vermek isteyen dava adamı kim varsa partiye bekliyorum. Çeşitli sebeplerden uzaklaşmış olanlar varsa ayağına gitmeye hazırız. Belli şahıslarla kurumlarla küslüğümüz yok. Olamaz ve olmadı. Hiç önemi yok, hep beraber hizmet edeceğiz. Bu davada küslük olmaz dargınlık koltuk sevdası olmaz."

KAPISI ÇALINMADIK EV KALMAYACAK

"Biz  2014 teki yerel seçimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Fakat seçimi kaybetmek bize hiç bir şey kaybettirmedi. Aksine tekrar güçlenip yolumuza devam edeceğiz. 2015 seçimlerinde Aliağa'da Ak Parti birinci parti olarak çıkacak. İlçe olarak buna güveniyoruz inanıyoruz. Kurucu kurulumuz dahil yönetim ve alt kademelerde bulunmuş bu arkadaşlarla da bir araya geleceğiz İstişare yapıp katılımcı bir yönetim örneği sergileyeceğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile aranmadık kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. Geleceğimize hizmet etmek için çaba göstereceğiz."

ALİAĞA'YA 6 YENİ OKUL

“Yönetim olarak 14 aylık yönetimimizde Aliağa'nın eksiklerini tespit ettik. ilk müjdemi veriyorum eğitimle ilgili Aliağa da 6 tane yeni okul 2015 bütçesine dahil ettik. Hastaneyle ilgili ciddi sıkıntımız var. Çok uğraştık fakat neticesini de aldık. Mevcut hastemizin kapasitesinde yeni bir hastane yapıyoruz. Hastanemizin ön projeleri çıktı. Bunun yanında mobese sistemi yıllardır Aliağa'da kurulmamıştı. Fakat bunun da peşine düşerek mobesiyide ilçemize kazandırdık. Valilikten ödeneğimiz çıkarıp şu ana kadar 13500 metrelik 12 bin metresi tamamlandık ve ocak ayı ortalarında devreye girecek. Balıkçı barınağı mezbelelik halindeydi. Ulaştırma bakanlığımızın yaptığı ihale ile balıkçı barınağının üzerine 70 metre daha ilave ederek uzatıyoruz. Tüm bunların yanında yapılacak yolları ve Çandarlıya uzanacak otobanı saymıyorum bile. İzmir'de bu hükümet ne yapıyor diyenlere işte buradan sesleniyoruz. 2000 den önce kümes yapamıyorduk. Şimdi 2015 yılında Aliağa'ya yapacağımız hizmetleri saydık. Muhtarlarımızın talepleri var. Onları da halledeceğiz."

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Gazete Ege Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0232 616 4800 | Faks : 02326164800 | Haber Scripti: CM Bilişim